Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πρώτο τεστ... με Μπερόε

Όπως όλοι γνωρίζουμε, εδώ και τρεις μέρες η αποστολή της ομάδας μας βρίσκεται στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, ενόψει της νέας σεζόν. Παρότι υπάρχει βροχερός καιρός και τσουχτερό κρύο, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, και να προσπαθούν μέσα από διπλές προπονήσεις να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή μας να επεξεργαστεί με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ που διαθέτει και να δημιουργήσει χωρίς "εμπόδια", την ομάδα που επιθυμεί. Στις πρωινές προπονήσεις δίνεται έμφαση κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στις απογευματινές σε ασκήσεις τακτικής.
Αργότερα σήμερα (27/7) η ομάδα μας έχει προγραμματίσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την κυπελλούχο Βουλγαρίας Μπερόε, η οποία προετοιμάζεται στο ίδιο προπονητικό κέντρο με την ομάδα μας. Αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα σχετικά με τις αγωνιστικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών. Όπως είναι γνωστό, στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, δίνεται χρόνος συμμετοχής και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να φανεί πως μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις.
Το ερχόμενο Σάββατο (30/7) είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Μέταλατζ, όμαδα δεύτερης κατηγόριας της Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου