Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Στην αποστολή για Ζλάτιμπορ ο Χρυσοστόμου!

Με τον αριθμό 5 βλέπεται τον Νεόφυτο Χρυσοστόμου
Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η ομάδα μας αναχωρεί αύριο (23/7) στις 11 το πρωί για Σερβία, και συγκεκριμένα για Ζλάτιμπορ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην αποστολή για Σερβία βρίσκεται και ο νεαρός αριστερός μπακ Νεόφυτος Χρυσοστόμου, ο οποίος βρισκόταν απ' την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο "μικροσκόπιο" του Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Ο 22χρονος Κύπριος φαίνεται να ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας μας, τον οποίο ανάγκασε να ζητήσει την απόκτηση του από τη διοίκηση της ομάδας μας. Φυσικά, ακόμα δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα μας περί απόκτησης του, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο νεαρός θα βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Ζλάτιμπορ και θα ξεκινήσει με τη σειρά του το βασικό μέρος της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Στο παρελθόν, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς είχε προαναγγείλει πως θα αποφάσιζε λίγες μέρες πριν ο ΑΡΗΣ αναχωρήσει για Ζλάτιμπορ, αν θα αποκτηθεί ο Χρυσοστόμου, και αν τον ικανοποίησε θα ταξίδευε κι αυτός για Ζλάτιμπορ. Συνεπώς ο Χρυσοστόμου έδειξε κάποια καλά στοιχεία που θα ικανοποίησαν τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς και τον ανάγκασαν να πει το "ναι", ώστε ο νεαρός να ταξιδέψει για Σερβία.
Σχετικά με την υπόλοιπη αποστολή για Ζλάτιμπορ, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές, τους Εντζεμά, Κόβατς, Γ. Χαραλάμπους, Βασιλείου, Λόμπε, Χρ. Χαραλάμπους, Κομπόγιο, Βασίλιεφ, Ηλία, Μάρκου, Σόσιν, Γκέκας, Ιμπεριάλε, Αριστείδου, Κέρκεζ, Θεοφάνους, Ιωάννου, Ραντοσάβλιεβιτς, Γκονζάλες, Γκέλσον, Κρούιτς, Κλιμπλ, Μαλζόνι, Ιονέσκου, Λάζιτς και Χρυσοστόμου. Επίσης την αποστολή στελεχώνουν και οι Ντούσαν Μιτόσεβιτς, Θράσος Κονιώτης, Χρήστος Βύρωνος (γυμναστής), Άνδρος Χριστοφή (προπονητής τερματοφυλάκων), Κωνσταντίνος Σουτζιής και Γιώργος Επιφανίου (φυσιοθεραπευτές), Χρίστος Μιχαήλ (φροντιστής) και Μάριος Κωνσταντίνου (έφορος). Με την αποστολή ταξιδεύει και ο πρόεδρος της ομάδας μας, Κυριάκος Χατζύκυριακος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου