Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

"Πράσινο" φως σε Ραντοσάβλιεβιτς... δοκιμάζεται ο Ionescu!

Dragan Radosavljevic
Εξελίξεις προέκυψαν τη σημερινή ημέρα στο στρατόπεδο της ομάδας μας. Αρχή κάνουμε, με το θέμα του Ντράγκαν Ραντοσάβλιεβιτς. Ο Σέρβος αν και "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις από την ομάδα μας, του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να επανεξεταστεί το πρόβλημα του. Έτσι κι έγινε, και όλα πήγαν καλά. Πλέον, ο 28χρονος αριστερός μπακ, αναμένεται στο νησί μας ξημερώματα Παρασκευής (15/7), ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Ραντοσάβλιεβιτς θα τοποθετηθεί όρος που θα λέει πως αν ο Σέρβος δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα προπονήσεων λόγω του προβλήματος που διαπιστώθηκε στους μηνίσκους του, τότε η συνεργασία του με την ομάδα μας θα διακοπεί άμεσα.
Claudio Ionescu
Σε ένα άλλο θέμα, στην Κύπρο αναμένεται ο Ρουμάνος επιτελικός μέσος Claudiu Ionescu, ώστε να περάσει από το μικροσκόπιο του Ντούσαν Μιτόσεβιτς κι αν τον ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Συνεπώς, θα είναι ο παίχτης που θα καλύψει το κενό που υπάρχει σ' αυτή τη θέση στην ομάδα μας. Ο 28χρονος (20/3/1983) "κουβαλάει" στις πλάτες του επαγγελματική καριέρα 10 χρόνων, καθώς έχει αγωνιστεί σε 8 διαφορετικές ομάδες από το 2001 έως τώρα.
Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας μας, τα πάντα πραγματοποιούνται στην εντέλεια με όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το 100% τους στις καθημερινές διπλές προπονήσεις που έχει ορίσει ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Υπάρχει πίστη, θέληση και κίνητρο από όλα τα μέλη της ομάδας, και ευελπιστούν πως με τη σκληρή δουλεία που γίνεται καθημερινά, θα καταφέρουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο απαιτητικό πρωτάθλημα που τους περιμένει, και θα εκπληρώσουν τον κύριο στόχο που έχει θέσει η ομάδα μας, που δεν είναι άλλος απ' την παραμονή της στην Α' κατηγορία. Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στον Μενέλαο Αριστείδου, καθώς έχει υποστεί τράβηγμα που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 10 περίπου μέρες. Ένα προβληματάκι στο μικροδάκτυλο προέκυψε στον Λούκας Σόσιν, το οποίο όμως δεν είναι ανησυχητικό. Ο Πολωνός θα περάσει από το ιατρείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου