Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σήμερα η "πρώτη"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά τεστ στο στρατόπεδο της ομάδας μας, και πλέον βαδίζουμε προς την πρώτη προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους. Συγκεκριμένα, σήμερα (4/7) το απόγευμα στις 18.30 στα βοηθητικά του Τσιρείου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Όσον αφορά το θέμα των 2 εκκρεμοτήτων στο ρόστερ της ομάδας, θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Ντούσαν Μιτόσεβιτς 2 πρώην ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τα δύο κενά. Πρόκειται για τον Νεόφυτο Χρυσοστόμου (μεσοεπιθετικός) και Γιάννη Καρπασίτη (αριστερό μπακ). Δύο ποδοσφαιριστές που άφησαν την Κύπρο για σπουδές στο εξωτερικό. Να σημειωθεί όμως, πως κατά τη διάρκεια των σπουδών τους αγωνίζονταν σε μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παλαιότερα ο Νεόφυτος Χρυστοστόμου ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας μας U19. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές αν ικανοποιήσουν με την αγωνιστική τους απόδοση, θα αποκτηθούν και θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας.
Στη σημερινή πρώτη προπόνηση μοναδικός απών θα είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ, του οποίου πέθανε ο πατέρας του την προηγούμενη Παρασκευή, γι' αυτό και βρίσκεται στη Βοσνία. Αναμένεται στη Κύπρο ξημερώματα Τρίτης ώστε να ενταχθεί στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου