Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Και επίσημα "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" Ραντοσάβλιεβιτς και Ιονέσκου!

Άλλες δύο προσθήκες στο ρόστερ της, ολοκλήρωσε η ομάδα μας. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος αριστερός μπακ, Ντράγκαν Ραντοσάβλιεβιτς (φώτο) πέρασε τη Παρασκευή από τα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Σειρά πήρε ο Ρουμάνος επιτελικός μέσος, Claudiu Ionescu, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι το γραφείο του ισχυρού άντρα της ομάδας μας, Κυριάκου Χατζύκυριακου, και υπέγραψε το διετές σπαστό συμβόλαιο του, όπως και είχε συμφωνηθεί.
Μετά τις 2 αυτές προσθήκες, ολοκληρώθηκε το "παζλ" των μεταγραφών στην ομάδα μας, καθώς έχουν προστεθεί συνολικά 10 ποδοσφαιριστές, και καλύπτουν στο έπακρον τα κενά που υπήρχαν. Το μόνο που απομένει πια, είναι να παρθεί η απόφαση από το Ντούσαν Μιτόσεβιτς για το αν ο νεαρός Νεόφυτος Χρυσοστόμου, που βρίσκεται απ' την πρώτη μέρα των προπονήσεων στο "μικροσκόπιο" του, είναι ικανός ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΡΗ. Γι' αυτό το θέμα περιμένουμε νεότερα μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου