Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ικανοποίηση και στο βάθος... Ζλάτιμπορ!

Ο χώρος στον οποίο θα προπονείτε  η ομάδα μας,
στο Ζλάτιμπορ
Ευχαρίστηση υπάρχει στις τάξεις της ομάδας μας, πέντε μόλις μέρες προτού αναχωρήσει για το Ζλάτιμπορ της Σερβίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Τόσο ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς, όσο και ο οποιοσδήποτε που βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τη μέχρι τώρα δουλεία που έχει γίνει καθημερινώς στα βοηθητικά του Τσιρείου, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας. Ο προπονητής Ντούσαν Μιτόσεβιτς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να βλέπει καθημερινά όλα τα μέλη της ομάδας να δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις, κάτι που του δίνει την αισιοδοξία να πιστεύει σ' αυτούς και να ξέρει ότι μπορεί να συνεργαστεί μαζί με τους κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Ζλάτιμπορ, σκοπεύοντας να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που θα παλέψει επάξια για τη παραμονή του στην Α' κατηγορία. Μοναδικός απών από τις προπονήσεις είναι ο Μενέλαος Αριστείδου, ο οποίος είχε υποστεί τράβηγμα, και βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του. Πολύ πιθανόν, να το έχει ξεπεράσει τελείως μέχρι τη Κυριακή (24/7), και να ακολουθήσει χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα, την προετοιμασία στο Ζλάτιμπορ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων.
Λίγα λόγια για το Ζλάτιμπορ:
Το Ζλάτιμπορ είναι μια ορεινή περιοχή της Σερβίας, 181 μόλις χιλιόμετρα μακριά από το Βελιγράδι. Βρίσκεται σε βουνό με υψόμετρο 1000 μέτρων. Όπως είναι αντιληπτό, το χειμώνα επικρατεί παγωνιά και το μέρος είναι χιονισμένο. Παρολ' αυτά, είναι ένας ιδανικός προορισμός, για να προετοιμαστεί μια ποδοσφαιρική ομάδα την καλοκαιρινή περίοδο. Για να γίνει πιο κατανοητό, στο Ζλάτιμπορ τις μέρες κατά τις οποίες θα "στεγαστεί" η ομάδα μας, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18-25 βαθμούς Κελσίου, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της ομάδας να μην έχουν ανησυχία για υψηλές θερμοκρασίες, και να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την προετοιμασία της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης στο Ζλάτιμπορ, υπάρχουν αρκετές αθλητικές εγκαταστάσεις, εκτός από ποδοσφαιρικές, και αυτό μας δείχνει πόσο ιδανικό μέρος είναι για να κάνει την προετοιμασία του, ο κάθε επαγγελματίας αθλητής. Τέλος, επικρατεί πρασινάδα στη περιοχή εξαιτίας των πολλών δασών που υπάρχουν, τα οποία μπορεί η ομάδα μας να εκμεταλλευτεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου