Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Χρήσιμος ο Ionescu... σε φουλ ρυθμούς ο "Ράντο"

Θράσος Κονιώτης
Εδώ και μερικές μέρες, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Claudiu Ionescu ακολουθεί πιστά τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, και φαίνεται να έχει δεθεί με τους συμποδοσφαιριστές του, κάτι που το βοήθησε στο να προσαρμοστεί νωρίς, και να καλύψει το έδαφος που έχασε απ' την προετοιμασία. Σύμφωνα με το βοηθό προπονητή της ομάδας, Θράσο Κονιώτη, ο Ρουμάνος επιτελικός μέσος, αν και δεν βρίσκεται πολύ καιρό στην ομάδα, δείχνει να προσαρμόστηκε και ήδη έχει δείξει κάποια θετικά στοιχεία. Ο 28χρονος δείχνει γνώστης της θέσης που αγωνίζεται, καθώς έχει τη δυνατότητα να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του σε αρκετά υψηλό βαθμό. Είναι ένα χρήσιμο "εργαλείο" για την ανάπτυξη της ομάδας και οι άνθρωποι που τον έφεραν στη Κύπρο μπορούν να νιώθουν δικαιωμένοι.
Παράλληλα, σε έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας, και όλα δείχνουν να βρίσκονται στην εντέλεια. Αν αγνοήσουμε κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μενέλαος Αριστείδου και Παναγιώτης Ιωάννου, τα οποία δε φέρουν καμία ανησυχία, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα. Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μενέλαος Αριστείδου, δείχνει να το έχει ξεπεράσει, καθώς μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς. Ο νεαρός αμυντικός θα είναι έτοιμος το αργότερο μέχρι το τέλος της βδομάδας, και σίγουρα θα ταξιδέψει χωρίς προβλήματα στο Ζλάτιμπορ. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ιωάννου, στη χθεσινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς όμως να υπάρχει καμιά ανησυχία σχετικά με τον τραυματισμό του. Αξιοσημείωτο είναι το ότι, ο 28χρονος αριστερός μπακ, Ντράγκαν Ραντοσάβλιεβιτς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και προπονείται σε φουλ ρυθμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου