Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Εκ μέρους του aris300 blog, εύχoμαι σε όλους τους αναγνώστες του blog, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε την κατάνυξη αυτής της βραδιάς αλλά και των υπολοίπων ημερών του Πάσχα, παραμερίζοντας για λίγο τα όποια προβλήματά μας και ας μην ξεχνάμε πως την κάθε Σταύρωση ακολουθεί πάντα μια Ανάσταση!
Ευελπιστούμε πως μετά απ' αυτές τις μέρες θα έρθει και η Ανάσταση για την αγαπημένη μας ομάδα, τον Άρη, που γι' αυτόν όλοι μας έχουμε νιώσει στιγμές χαράς, λύπης, αγωνίας... Έχουμε ζήσει στιγμές που έχουμε βρίσει, έχουμε φωνάξει.. "Γιατί;" "Γιατί ρε γ*****;" "Γιατί να συμβαίνουν στον Άρη όλα αυτά;". Υπάρχουν όμως στιγμές εξιλέωσις, ξεσηκωμού αλλά και στιγμές ανακούφισης... όπου έχουμε φωνάξει " Μπράβο Αρηανάρα μου!". Γιαυτό το λόγο πρέπει να ευχηθούμε για αυτή την ομάδα που τόσο πολύ λατρεύουμε, ώστε ο ΑΡΗΣ να καταφέρει να χαρίσει σε μας, τους πιστούς οπαδούς του, μια τεράστια ευτυχία. Αυτό όμως για να συμβεί πρέπει να κατακτήσουμε τον τίτλο... δεν είναι δύσκολο... απ΄την στιγμή που είμαστε τόσο κοντά "Γιατί όχι;" 
Και πάλι όμως ένας τίτλος Β' κατηγορίας είναι πολύ λίγος για τον Άρη μας... Μία διαχρονική πορεία στην Α' κατηγορία ίσως μας κάνει να χαρούμε τόσο πολύ... όσο τίποτα άλλο, καθώς έχουν περάσει δεκαετίες για να ζήσουμε κάτι τέτοιο. Αρκετά ανεκτήκαμε να ανεβοκατεβαίνουμε Α'-Β' κατηγορία. Πάλι όμως εμείς οι 300 ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί όσο υπάρχει αυτή η ομάδα που τόσο πολύ αγαπάμε... Ο ΑΡΗΣ!!!
    Χρόνια Πολλά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου