Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πανέτοιμοι για το τρίποντο στην Αραδίππου

Πλην του Χρίστου Χαραλάμπους, ο οποίος εγχειρίστηκε πρόσφατα (αρθροσκόπηση) και κάνει αποθεραπεία, άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας μας είναι έτοιμοι και πεπεισμένοι ότι ο Άρης θα καταφέρει να διαφύγει από την Αραδίππου την ερχόμενη Κυριακή έχοντας αρπάξει τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Ομόνοια.
Ο αγώνας αναμένεται να είναι δύσκολος για τον Άρη καθώς η Ομόνοια έχει μια δύσκολη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται εναντίον της στην Αραδίππου κι έτσι το έργο της ομάδας μας δεν αναμένεται να είναι εύκολο, για παράδειγμα ο Άρης στην 1η φάση του πρωταθλήματος είχε ηττηθεί με 2-1 στον εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια.
Αυτή τη φορά όμως η ομάδα μας δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης καθώς δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες ενόψει της συνέχειας. Στόχος είναι η ομάδα να πάρει το τρίποντο ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α' κατηγορία και να περιμένει στραβοπάτημα της Σαλαμίνας επί της Αναγέννησης ώστε να βρεθεί ολομόναχος στην κορυφή.
Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από το Cytavision και θα αρχίσει την Κυριακή στις 16:00.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της ομάδας μας μαζί με την ΑΕΛ με το Υπουργείο γεωργίας ώστε να παρθεί η απαραίτητη έγκριση για το θέμα του γηπέδου στο Κολόσσι. Ακολούθως, αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε τα σχέδια θα παρθούν στην πολεοδομία και με την έγκριση της θα αρχίσουν τα έργα.

ΟΜΟΝΟΙΑ 
Βαθμοί: 47
Νίκες: 14
Ισοπαλίες: 5
Ήττες: 9
Τέρματα υπέρ: 38
Τέρματα κατά: 31
Πρώτος σκόρερ: Έντουαρντ Μασίνουα (13 τέρματα)

ΑΡΗΣ
Βαθμοί: 52
Νίκες: 15
Ισοπαλίες: 7
Ήττες: 6
Τέρματα υπέρ: 42
Τέρματα κατά: 21
Πρώτος σκόρερ: Λούκας Σόσιν (19 τέρματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου