Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Τετραήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές

Με το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς πρόσφερε στους παίκτες του Άρη τετραήμερο ρεπό απ' τις προπονήσεις, ώστε να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να περάσουν με τους δικούς τους την Ανάσταση. Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μιτόσεβιτς, θα αφήσει για λίγο το σπίτι του στη Λεμεσό και θα κάνει Ανάσταση στην πατρίδα του.
Την Τρίτη (26/4) η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις για να μπει στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα της 1ης Μαϊού με αντίπαλο της Ομόνοια Αραδίππου στο Τσίρειο Στάδιο, όπου με νίκη θα κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Άτυχος ο Καρλ Λόμπε
Ο Καμερουνέζος αμυντικός της ομάδας μας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Καρλ Λόμπε θα χάσει σίγουρα τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Χρίστος Χαραλάμπους ανεβάζει στροφές, και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τον αγώνα με την Ομόνοια. Τέλος, κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα καρτών κι έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Καρλ Λόμπε, θα τεθούν στη διάθεση του Ντούσαν Μιτόσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου