Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

"Στόχος το πρωτάθλημα"

Σύμφωνα με ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας μας Κυριάκος Χατζηκυριάκος στο Sports1, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την τελευταία εμφάνιση της ομάδας μας, στο 0-4 ενάντια στην Ομόνοια Αραδίππου. Ανέφερε πως αν η ομάδα συνεχίσει να αποδίδει τόσο εντυπωσιακά όπως και στην Αραδίππου την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και σε άλλα παλαιότερα παιχνίδια, τότε ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο έχουν θέσει ως στόχο. Σε ερώτηση που του ασκήθηκε σχετικά με τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν καθώς ο Άρης έχει εξασφαλίσει την άνοδο του, απάντησε πως δεν θα πέσει καμιά υπογραφή με ποδοσφαιριστές αν και υπάρχουν επίσημες συμφωνίες με κάποιους παίχτες, μέχρι και τις 8 Μαΐου που θα γίνει η γενική εκλογική συνέλευση του σωματείου. Σε ερώτηση σχετικά με την παραμονή του Λούκας Σόσιν, απάντησε πως ο Πολωνός έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και θα το τηρήσει, γι' αυτό καλό θα είναι να μην ανησυχούν οι φίλοι του Άρη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα .

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα χορηγηθούν ένα μικρό ρεπό από τις προπονήσεις, ώστε να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα με τους δικούς τους. Ακολούθως θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ενόψει της προετοιμασίας για τον εντός έδρας αγώνα της 1ης Μαΐου απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου. Μετά την διακοπή δύο βδομάδων από το πρωτάθλημα, αρκετοί παίκτες που είχαν μικροπροβλήματα τα ξεπέρασαν, ενώ ο Χρίστος Χαραλάμπους ανεβάζει ρυθμούς και ενδέχεται να είναι έτοιμος νωρίτερα παρά τις πρώτες προβλέψεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου