Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Κυρίαρχος ο Άρης!

Ένας σοβαρός, ουσιαστικός και παραγωγικός Άρης συνέτριψε την Ομόνοια μέσα στην Αραδίππου με 0-4, έχοντας σε μεγάλη φόρμα τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία των σκόρερ του πρωταθλήματος Λούκας Σόσιν, ο οποίος σημείωσε 2 γκολ. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στην Αναγέννηση με 0-0 η ομάδα μας βρίσκεται στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Άρης μετά και τα σημερινά αποτελέσματα είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Α' Κατηγορία!
Η Ομόνοια Αρ. μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα δείχνοντας να ελέγχει τη ροή του παιχνιδιού και να ψάχνει φάσεις για γκολ. Αυτό όμως δεν έγινε, αντίθετα ο Άρης ήταν αυτός που σε ένα καθοριστικό σημείο και συγκεκριμένα στο 43', με τον Λούκας Σόσιν, ο οποίος με ωραίο σουτ από πλάγια θέση πέρασε την μπάλα πάνω απ' τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.  Στο 68' με κεφαλιά του Μάρκου διαμορφώθηκε το 0-2. Στη συνέχεια, η Ομόνοια προσπάθησε να βγει μπροστά για να μειώσει στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι στο 85' ο Πάολο Κόστα κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα μας, κάνοντας το 0-3. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σόσιν σημείωσε το 21ο του γκολ στο πρωτάθλημα και έκανε το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης πρέπει να καταφέρει να διατηρήσει την πρωτοπορία του στη βαθμολογία, και αυτό θα επιτευχθεί με ανάλογες εμφανίσεις στις εναπομείναντες 3 αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου