Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

"Χ" στη Δερύνεια

Ο Ντε Χέσελερ σε στιγμιότυπο από την χθεσινή αναμέτρηση
Στο άγονο 0-0 έμειναν Άρης και Αναγέννηση στην αυλαία της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας στο χθεσινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Δερύνεια.
Η Αναγέννηση χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες για άνοδο στην Α' κατηγορία αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο από την καλά οργανωμένη ομάδα μας. Ο Άρης παρά τις σημαντικές απουσίες, κυρίως του Βασιλείου αλλά και του Χαραλάμπους, παρουσίασε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση και έχασε ευκαιρίες ώστε να αποσπάσει το τρίποντο μέσα στη Δερύνεια. Φυσικά, και η Αναγέννηση προσπάθησε αλλά είτε με τον Εντζεμά είτε με την αστοχία των παικτών της το σκορ έμεινε στο μηδέν και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό που αφήνει ικανοποιημένο το στρατόπεδο της ομάδας μας.
Το σημαντικό για τον Άρη είναι ότι διατήρησε τη διαφορά των 8 βαθμών από την τέταρτη θέση και βρίσκεται πολύ κοντά από την εξασφάλιση της ανόδου πριν τη λήξη των play off. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, είναι την Κυριακή 10/4 στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα η οποία μετά τη χθεσινή της νίκη με 1-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου έπιασε την ομάδα μας στη κορυφή με 51 βαθμούς.

Τρία μεταγραφικά αποκτήματα:
Οι Ντούσαν Κέρκεζ, Νέβες και Σουρτικόφσκι είναι τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Ο προπονητής του Άρη, Ντούσαν Μιτόσεβιτς θέλησε να προετοιμάσει το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν το γρηγορότερο ώστε να δουλέψει με τους νέους ποδοσφαιριστές και να είναι έτοιμοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου