Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Αποκλεισμός... με ψηλά το κεφάλι!

Στιγμιότυπο από το γκολ του Θεοφάνους
Μια αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας στο χθεσινό αγώνα για τον επαναληπτικό αγώνα του 3-0 της Λευκωσίας με αντίπαλο την Ομόνοια.
Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 18' άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του νεαρού Δημήτρη Θεοφάνους. Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ομόνοια είχε την δυνατότητα να σκοράρει όταν ο Αλωνεύτης με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Στυλιανού.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 61' όταν ο Ντα Κόστα βρέθηκε σε εξαιρετική θέση για γκολ αλλά έχασε το κοντρόλ της μπάλας. Έτσι, στο 63' με ατομική ενέργεια του Ρενκίφο η Ομόνοια ισοφάρισε σε 1-1. Ακολούθως στο 79' ο Σπούγκιν με σουτ έξω απ΄ την περιοχή έκανε το 1-2, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Αλαμπί στο 85'.
Στα θετικά για την ομάδα μας η πολύ καλή παρουσία ιδιαίτερα του Μάρκου και του Αριστείδου αλλά και των άλλων ποδοσφαιριστών που αν και δεν παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής παρουσίασαν μια άριστη εμφάνιση απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο όπως η Ομόνοια.

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:
ΑΡΗΣ: Στυλιανού, Αριστείδου, Βασίλιεφ, Ιμπεριάλε, Μάρκου, Καρδανάς(70’Τσιτούρης), Καρεκλάς, Ηλία, Ντα Κόστα, Θεοφάνους Α, Θεοφάνους Δ (64’Πίτσιλλος).

ΟΜΟΝΟΙΑ:
Γέβριτς, Σπούνγκιν, Αβραάμ, Καρυπίδης, Αλαμπί, Αγκουιάρ (46’Λούα Λούα), Κασέκε, Κύπρου (67’Εσπασαντίν), Αλωνεύτης, Ρενχίφο, Χριστοφή(40’Μακρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου