Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ένα παιχνίδι, ένας τίτλος!

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς θα δώσει η ομάδας μας, την Κυριακή (10/4) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες έχουν από 51 βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
Στον μεθαυριανό αγώνα, η ομάδα που θα πάρει το τρίποντο θα αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της άλλης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιπλέον, όποια ομάδα κερδίσει θα εξασφαλίσει την άνοδο της στην Α' Κατηγορία. Κυρίως, για αυτούς τους δύο πολύ σημαντικούς λόγους ο Άρης καλείται να τα δώσει όλα για να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να επιστρέψει ολομόναχος στη κορυφή και να εξασφαλίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Το θετικό για την ομάδα μας, είναι ότι αγωνίζεται στην έδρα της και όπως μας έχει αποδείξει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς πολύ δύσκολα νικιέται μέσα στο Τσίρειο, έτσι έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρει τη νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση.
Η ομάδα μας θα στερηθεί τις απουσίες τριών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Βασίλιεφ, Αντρέα Θεοφάνους και Χρίστο Χαραλάμπους. Οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι με κάρτες, ενώ ο τελευταίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Έτσι ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς καλείται να παρατάξει την κατάλληλη ενδεκάδα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η σημαντική απουσία του Βασίλιεφ που φέτος είναι ένας βράχος στην άμυνα του Άρη μαζί με τον Κομπόγιο, μάλλον θα αντικατασταθεί από τον Ιμπεριάλε και θα αγωνιστεί στα αριστερά ο Παναγιώτης Ιωάννου. Φυσικά, υπάρχει και ο νεαρός Αντρέας Καρεκλάς που αγωνίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης και παρουσίασε μια αρκετά καλή εμφάνιση.
Στην μεθαυριανή  αναμέτρηση θα επιστρέψει ο αρχηγός Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα της Δερύνειας λόγω καρτών. Επιπρόσθετα, επιστρέφει και ο Καρλ Λόμπε που ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Αναγέννηση.
Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 16:00 (Τσίρειο στάδιο) και θα είναι τηλεοπτικός από το PRIMESPORTS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου