Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Προχωρούν οι εξελίξεις στην ομάδα μας !!

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο μεταγραφικός προγραμματισμός της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας θα πρέπει να δουλέψει αρκετά σκληρά ώστε να φέρει στην ομάδα τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές για να δημιουργήσει το σωστό ροστερ για τη νέα σεζόν. 'Ήδη έχει προγραμματίσει ταξίδι στη Λετονία αύριο Πέμπτη 20/6/2013, όπου το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη για να παρακολουθήσει κάποιους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν. Επίσης, έχει τονιστεί από τη διοίκηση πως κανενός ποδοσφαιριστή της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" το συμβόλαιο του δε θα ξεπερνά τις 2000 με 2500 ευρώ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν(κάτι που βέβαια υπάρχει στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας). Όπως διαρρέεται το ροστερ θα αποτελείται από 7 η 8 έμπειρους Κύπριους ποδοσφαιριστές και άλλους τόσους ξένους, ενώ το υπόλοιπο ροστερ θα το συμπληρώνουν νεαροί παίχτες της ομάδας που θα προωθηθούν.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 3 Ιουλίου, ενώ το βασικό μέρος της προετοιμασίας θα διεξαχθεί από 20 Ιουλίου μέχρι 5 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Πλατρών. Όπως καταλαβαίνεται, οι διοικούντες της ομάδας μας αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία εντός συνόρων, με σκοπό να εξοικονομήσουν χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου