Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τελικά στο εξωτερικό η προετοιμασία !! (Έκλεισε τρεις παίχτες η ομάδα μας, σύντομα και ο τέταρτος)

Στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί τελικά το βασικό στάδιο προετοιμασίας της "Ελαφράς ταξιαρχίας". Συγκεκριμένα, ο ΑΡΗΣ δέχτηκε πρόταση από το αθλητικό κέντρο της Σερβίας με το κόστος των εξόδων να είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έθεσε η διοίκηση για την προετοιμασία, και έτσι πάρθηκε η απόφαση για να ταξιδέψει η ομάδα μας στη Σερβία(τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου).
Επιπρόσθετα, με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσεται το θέμα του προγραμματισμού καθώς ο ΑΡΗΣ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και με τέταρτο παίχτη. Ο λόγος για τους Ίλσιτς, Ούγκο Μουτίνιο(VIDEO) και Μίχαι Ντίνα, καθώς επίσης επέστρεψε πίσω στον ΑΡΗ και ο Νεόφυτος Χρυσοστόμου ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο γνωστός για τα κυπριακά δεδομένα, Μάξιμ Ίλτσις είναι κεντρικός αμυντικός και πέρσι αγωνιζόταν στην συμπολίτισσα Α.Ε.Λ. Επίσης κατάγεται από την Ουκρανία  Ο Ούγκο Μουτίνιο είναι ηλικίας 31 ετών και κατάγεται από την Πορτογαλία. Ο Μουτίνιο αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητή μας, Τάσου Κυριάκου. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Τουρνού Σεβερίν. Όσον αφορά τον Μίχαι Ντίνα, είναι μεσοεπιθετικός 27 χρονών, Ρουμανικής καταγωγής και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Πόλι Τιμισοάρα.
Επίσης, κάποια τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ομάδα μας θα κινηθεί για άλλες 8 με 10 μεταγραφικές κινήσεις, ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί και ξένος τερματοφύλακας.
*Στο πιο πάνω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Ούγκο Μουτίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου