Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αρκετές εξελίξεις για την ομάδα μας !

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, η ομάδα μας στρέφεται πλέον στον προγραμματισμό της επόμενης, σκληρής όπως αναμένεται σεζόν. Την ονομάζουμε σκληρή για τις γνωστές δυσκολίες της Α' κατηγορίας, όπως επίσης και τα οικονομικά προβλήματα που επηρεάζουν τον προγραμματισμό του ΑΡΗ. Ως γνωστόν, ο Κυριάκος Χατζηκυριάκος δήλωσε την παραίτηση του από την προεδρία της ομάδας, της οποίας τα σκήπτρα ανάλαβε πριν από λίγες μέρες ο  Δρ. Φίλιππος Σιμιλλίδης. Στο θέμα του προπονητή τώρα είχαμε την αποχώρηση του Δημήτρη Ιωάννου καθώς δεν συμφώνησαν στο οικονομικό με τους διοικούντες της ομάδας μας, και πλέον ο νυν πρόεδρος Φίλιππος Σιμιλλίδης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού για την "Ελαφρά ταξιαρχία". Ήδη έγινε πρόταση στον Δήμο Διαμαντή, από τον οποίο όμως πήρε αρνητική απάντηση, και πλέον στρέφεται σε διάφορες άλλες λύσεις στις οποίες θα κάνει κίνηση τις επόμενες μέρες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι εν τελει, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι το φετινό μπάτζετ της ομάδας μας για την Α' κατηγορία θα είναι γύρω στις 350.000χιλ ευρώ(όπως διαρρέεται) με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων. Όπως διαπιστώνετε με τόσο χαμηλό ποσό για μπάτζετ, δύσκολα κτίζεις ανταγωνιστική ομάδα για την Α' κατηγορία. Βέβαια, ευελπιστούμε σε πιο θετικά νέα στις αμέσως επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου