Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Συνέντευξη του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας για τον προγραμματισμό !!

Ούγκο Μουτίνιο(νεοαποκτηθείς)
Κατ' αρχήν σε δηλώσεις του στο "Super Σπορ FM" ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΡΗ Λύσανδρος Λυσάνδρου δήλωσε πως ο προγραμματισμός της "Ελαφράς ταξιαρχίας" βαίνει σε καλή τροχιά.
Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Ο προγραμματισμός θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουλίου όταν θα αρχίσει η προετοιμασία. Θα προσπαθήσουμε να έχει συμπληρωθεί ο βασικός κορμός μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία και να χτίσει την ομάδα ο προπονητής μαζί και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε να σταλούν απαντήσεις για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές» ανέφερε αρχικά Λύσανδρος Λυσάνδρου, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα γίνουν 13-14 μεταγραφές.
Για τα οικονομικά... «Δεν θα ξεφύγουμε ούτε ένα σεντ από τον προϋπολογισμό. Οι παίκτες θα πληρώνονται στην ώρα τους. Προσπαθούμε να βρούμε χορηγίες για να αντέξουμε το οικονομικό βάρος μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Χρειαζόμαστε ένα ποσό γύρω στις 100 000 ευρώ. Είναι δύσκολη η προσπάθεια και ευελπιστούμε ότι θα βρούμε αυτό το ποσό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου