Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Με Τάσο Κυριάκου στο τιμόνι τη νέα σεζόν ο ΑΡΗΣ !!

Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε ξανά ως προπονητής της ομάδας μας αλλά και ως ποδοσφαιριστής παλαιότερα, είναι αυτός που επιλέχθηκε από τη διοίκηση της "Ελαφράς ταξιαρχίας" ώστε να αναλάβει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και με το χρόνο να μετράει ήδη αντίστροφα, δυσκολεύοντας το έργο του στο θέμα του σωστού προγραμματισμού. Ο λόγος, για τον Τάσο Κυριάκου ο οποίος έχει περίπου 20 μέρες έως την πρώτη προπόνηση της ομάδας (3 Ιουλίου) για να τρέξει πολλά θέματα, μιας και θα πρέπει να διαμορφώσει το ρόστερ της ομάδας μας για την νέα σεζόν με χαμηλά οικονομικά πλαίσια (350-380χιλ ευρώ). 
Σε δηλώσεις του στο kerkida.net δήλωσε: 
"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ομάδα που έπαιξα ποδόσφαιρο και δούλεψα σαν προπονητής. Είναι σημαντικό που επιστρέφω σε μια περίοδο στην οποία όλα τα Σωματεία περνούν δύσκολα, θα είναι δύσκολο το έργο μας. Εγώ είμαι της άποψης ότι για να πετύχεις κάτι χρειάζεσαι ομαδική δουλειά. Αυτό είναι και το μήνυμα που δόθηκε από διοίκηση και τεχνικό τιμ", ήταν το αρχικό του σχόλιο...
Για το πόσο εφικτή είναι η παραμονή: "Παρά το χαμηλό μπάτζετ που θα έχουμε, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Διάθεση και όρεξη υπάρχουν, όμως έχουμε μπροστά μας περίπου 25 ημέρες μέχρι την έναρξη των προπονήσεων, κάτι που σημαίνει λίγος χρόνος για να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει. Αντίπαλος μας πλέον είναι ο χρόνος".
Τέλος, ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δίνεται: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη που με εμπιστεύτηκαν και ευελπιστώ να τους βγάλω ασπροπρόσωπους".
Παρεμπιπτόντως, να αναφέρουμε πως δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν η προετοιμασία θα γίνει στην Κύπρο (Πλάτρες) η στο εξωτερικό. Αυτό θα αποφασιστεί στις επόμενες μέρες, υπολογίζοντας πάντα τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.
Το υπόλοιπο τεχνικό τιμ θα αποτελείται από τους Πανίκο Χατζηλοίζου(βοηθός προπονητή), Άντρο Χριστοφή(προπονητής τερματοφυλάκων) και Ολύμπιος Χριστοδούλου(προπονητής φυσικής κατάστασης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου