Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ματς τίτλου την Κυριακή !!

Το τρόπαιο του πρωταθλητή Β΄ κατηγορίας έχουν θέσει ως στόχο στην "Ελαφρά ταξιαρχία". Για να επιτευχθεί αυτό, οι παίκτες της ομάδας μας οφείλουν να επικρατήσουν μέσα στην Αραδίππου του Ερμή στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα. Μετά το διήμερο ρεπό λόγω Πάσχα που είχαν οι ποδοσφαιριστές των "πρασίνων" πλέον προετοιμάζονται κατάλληλα για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Επιπλέον, όλα δείχνουν πως η ομάδα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τον Δημήτρη Ιωάννου στη θέση του προπονητή. Επίσημες ανακοινώσεις θα ανακοινωθούν μετά τη Γ.Σ του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 του Μάη. Ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν θα είναι σίγουρα μειωμένος συγκριτικά με άλλες χρονιές όταν η ομάδα αγωνιζόταν και πάλι στην Α' κατηγορία, γι' αυτό και ο ΑΡΗΣ θα βασιστεί αρκετά σε Κύπριους ποδοσφαιριστές. Στη Γενική Συνέλευση επίσης, θα τεθεί ζήτημα για ευρύτερη οικονομική στήριξη από όλα τα μέλη του ΑΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου