Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Όλα πάνε κατ' ευχήν!

Ευχαρίστηση υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας μας αναφορικά με τις τελευταίες ευχάριστες εξελίξεις για την ανέγερση του γηπέδου μας στο Κολόσσι. Μετά και την παρουσίαση της μακέτας του γηπέδου στο επίσημο site της ομάδας μας (www.aris-fc.com), πολλοί φίλοι της ομάδας αλλά και της ΑΕΛ εντυπωσιάστηκαν με την ομορφιά του. Το πιο συναρπαστικό όμως είναι ότι, δεν είναι μόνο ο κόσμος των δύο ομάδων που έχει εντυπωσιαστεί σχετικά με το γήπεδο, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας μας Κυριάκος Χατζύκυριακος, ο οποίος είναι λάτρης της τεχνολογίας και έχει "τρελαθεί" σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Μάλιστα, σκαρφίστηκε πως θα ήταν ωραίο στους εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ και της ΑΕΛ ο φωτισμός να έχει πράσινο και κίτρινο χρώμα αντίστοιχα, ώστε να συνδυάζεται με τα χρώματα των 2 ομάδων.

Εισφορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων:
Άλλο ένα όφελος προστέθηκε στην ομάδα μας αυτές τις μέρες. Πρόκειται για συμφωνία με την εταιρεία PrimeTel για ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο, ώστε να προβάλλουν τους εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ. Πέρσι, το συμβόλαιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την PrimeTel έφτανε τις 100.000 ευρώ επειδή βρισκόμασταν στην Β' κατηγορία. Με την νέα αγωνιστική περίοδο όμως και την άνοδο μας στα "μεγάλα σαλόνια", το ποσό ανέρχεται στις 600.000 ευρώ, το οποίο προσθέτει μία σημαντική οικονομική ενίσχυση στα ταμεία της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου