Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Ο αρχηγός της ομάδας μας σε δηλώσεις του στο http://www.limassolsports.com/ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, εξομολογήθηκε τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας.

« Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Άλλωστε ποτέ δεν το έκρυψα ότι ο Άρης είναι η ομάδα της καρδιάς μου και το απέδειξα για μια ακόμη φορά. Παρά τις όποιες προτάσεις είχα ενώπιον μου, το συναίσθημα έκανε τελικά την επιλογή του»… ανέφερε ο Γιώργος Βασιλείου και συνέχισε:

« Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο μας τον κύριο Χατζήκυριακο, οποίος έδειξε έμπρακτα ότι ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα. Πλέον στόχος είναι η σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί τη νέα περίοδο εκπληρώνοντας τους στόχους που έχουμε θέσει»

Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Γιώργο για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας  εντός και εκτός γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στον ΑΡΗ. Είναι ένας παίκτης που τίμα το περιβραχιόνιο της ομάδας μας και με το παραπάνω, γι' αυτό του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει να αποδίδει με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη που δείχνει για τον ΑΡΗ μέσα στο γήπεδο. Για τις "μάχες" που δίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να βγει πάντα νικητής και για το ότι η θέληση γι' αυτό που κάνει είναι εμφανές. Γι' αυτό και εμείς αγαπάμε τον αρχηγό μας για όλα όσα μας έχει προσφέρει και του ευχόμαστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο γιατί το αξίζει. Σε ευχαριστούμε Γιώργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου