Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"Χαλάει" του Κόβατς... στο προσκήνιο Κολομβιανός

Δεν προχωράει τελικά η υπόθεση περί απόκτησης του "άσσου" της Καποσβάρι Ζόλταν Κόβατς. Παρότι η ομάδα μας του έκανε μια αξιόλογη πρόταση συνεργασίας, ο Ούγγρος τερματοφύλακας προτίμησε να παραμείνει στο ουγγρικό πρωτάθλημα, και έτσι η μεταγραφή του στην ομάδα μας ναυάγησε...
Πλέον, τα μέλη της ομάδας μας στρέφονται σε άλλες λύσεις, έχοντας στο στόχαστρο ως πρώτη επιλογή τον Κολομβιανό γκολκίπερ, που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο άνηκε στο ροστερ της Marseille, Jules Stephane Goda (φώτο)Marseille δείχνει να μην τον υπολογίζει καθώς δεν είχε ούτε λεπτό συμμετοχής αυτή τη σεζόν, και έτσι η πόρτα εξόδου βρίσκεται όλο και πιο κοντά. Εκτός από τον 22χρονο γκολκίπερ της Marseille, στο προσκήνιο βρίσκεται άλλος ένας τερματοφύλακας, ο οποίος λέγεται πως αγωνίζεται στη Β’Εθνική του ελληνικού πρωταθλήματος, χωρίς όμως να έχουν βγει προς τα έξω περισσότερα στοιχεία. Τις επόμενες μέρες τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα, θα τον παρακολουθήσουν από κοντά άνθρωποι της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου