Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τα δύσκολο μέρος ξεπεράστηκε!

Απόλυτα ικανοποιημένος με τις εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας μας εμφανίστηκε ο πρόεδρος Κυριάκος Χατζυκυριάκος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα http://www.limassolsports.com/. Ο ισχυρός ηγέτης των πρασίνων της πόλης μας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον μεταγραφικό προγραμματισμό της ομάδας μας, καθώς έχουν αποκτηθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στη μεταγραφική λίστα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Έχουν γίνει προσθήκες πολύ έμπειρων και αξιόλογων μονάδων στις θέσεις που ήταν αναγκαίο και ανέφερε πως το μόνο που απομένει πλέον είναι το προπονητικό τιμ της ομάδας με μια σωστή προετοιμασία να εκμεταλλευτεί το ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο ώστε να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της.
Κατ' ακρίβεια ο κύριος Χατζύκυριακος δήλωσε:

«Νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του μεταγγραφικού μας σχεδιασμού, καθώς τηρήσαμε ευλαβικά όλα τα χρονοδιαγράμματα τα οποία είχαμε θέσει, όπως επίσης και ότι εντάξαμε στο ρόστερ μας όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτέλεσαν προτεραιότητα για εμάς. Πλέον, εναπόκειται στην τεχνική μας ηγεσία να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι σε θέση να υλοποιήσει τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε αρχικά ο κύριος Χατζήκυριακος και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στο θέμα του γηπέδου:

«Τα πάντα λειτουργούν αψεγάδιαστα. Πλέον, τίποτα απολύτως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση του ονείρου των οπαδών του Άρη και της ΑΕΛ. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού μας γηπέδου».

Άποψη μας είναι ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί κάλλιστα να υλοποιήσει τον κύριο στόχο του, ο οποίος είναι η παραμονή του στην Α' κατηγορία. Οι προσθήκες παικτών επιπέδου Κλίμπλ, Κέρκεζ, Κριστοτσέα αλλά και η εμπειρία τους θα βοηθήσουν στα μέγιστα στην υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου. Ας μην ξεχνάμε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στο ρόστερ από την περσινή σεζόν, καθώς ανάμεσα σ' αυτούς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν επάξια να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία, άλλωστε αυτή ήταν η αιτία που δεν αποδεσμεύτηκαν απ' το ρόστερ της ομάδας. Συγκεκριμένα το υλικό της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Eντζεμά, Kόβατς, Γ. Χαραλάμπους, Κερκέζ, Κλιμπλ, Κρούιτς, Ραντοσάβλιεβιτς, Ράζιτς, Κριστοτσέα, Ροντρίγκεζ, Γκονσάλες, Μαλζόνι, Βασίλεφ, Θεοφάνους, Σόσιν, Μάρκου, Λόμπε, Κομπόγιο, Ιωάννου, Ιμπεριάλε, Ηλία, Χρ. Χαραλάμπους, Βασιλείου και Αριστείδου. Πιθανότατα, όμως, να κληθούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα. Ευελπιστούμε πως όχι μόνο θα καταφέρουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία αλλά αναμένουμε να είμαστε ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας και εν τέλη να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρώτη 8αδα του πρωταθλήματος. Βέβαια η αγωνία μέχρι τότε θα είναι μεγάλη καθώς υπάρχει τεράστιος δρόμος μέχρι εκείνο το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου