Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Λήφθηκαν τα σχέδια!

Σχέδιο προβολής του περιβάλλοντα χώρου
του ανερχόμενου γηπέδου της ομάδας μας στο Κολόσσι
Ο πρόεδρος της ομάδας μας ταξίδεψε στην Ελλάδα, με σκοπό να πάρει τα σχέδια από τον σχεδιαστή του κοινού ιδιοκτήτου γηπέδου μας με την ΑΕΛ, Πέτρο Κονταρίδη. Έτσι κι έγινε, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας μας έχει στα χέρια του τα σχέδια του γηπέδου και αναμένεται στη Κύπρο για να τα δημοσιεύσει επισήμως. Τα σχέδια αυτά, έχουν ήδη δημοσιευτεί στο επίσημο site της ομάδας μας www.aris-fc.com από το οποίο και πήραμε τη φωτογραφία που προβάλλεται πιο πάνω. Ο κύριος Κονταρίδης, είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε και το γήπεδο της Σκόντα Ξάνθης στα "Πηγάδια", γι' αυτό και υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ του δικού μας και του προαναφερθέν γηπέδου. Μετά από αυτή την εξέλιξη και παράλληλα με το ότι η ΚΟΠ σε ανακοίνωση της εξέδωσε πως ο ΑΡΗΣ και η ΑΕΛ θα πάρουν 13.300.000 ευρώ για την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου τους στο Κολόσσι, έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία προς την επίτευξη του ονείρου!

Εγχειρίστηκε ο Μάρκου:
Ο Κώστας Μάρκου προτίμησε να εκμεταλλευτεί αυτή τη μη αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, και να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Έτσι μετέβη στη Γερμανία και εγχειρίστηκε επιτυχώς. Πλέον, αύριο αναμένεται να επιστρέψει στη πατρίδα μας ώστε να αναρρώσει και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μιτόσεβιτς για τις προπονήσεις της ομάδας που αρχίζουν στις 4 Ιουλίου. Εξάλλου, τέτοιου είδους εγχειρήσεις χρειάζονται 5 μέρες αποχή από το ποδόσφαιρο, γι' αυτό και μέχρι τις 4 Ιουλίου ο Κώστας θα είναι απόλυτα έτοιμος και υγιής!

Αλλαγή διεύθυνσης επίσημης ιστοσελίδας ΑΡΗ Λεμεσού!
Η ηλεκτρονική διεύθυνση www.arislemesou.com δεν ισχύει πλέον. Ο λόγος είναι ότι εδώ και μερικές ημέρες η διεύθυνση της επίσημης ιστοσελίδα της ομάδας μας έχει αλλάξει και πλέον προβάλλεται στο www.aris-fc.com.

*Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να εμφανιστούν σε πλήρες μέγεθος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου