Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Πρώτος στις προτιμήσεις σας ο Σόσιν!

Η γραφική παράσταση που απεικονίζει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης!
*Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να εμφανιστεί σε πλήρες μέγεθος!
Μετά την ολοκλήρωση της δημοσκόπησης που εσείς, οι αναγνώστες του aris300 blog αναδείξατε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μας για την σεζόν που μας πέρασε, σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα που ανέδειξαν ως πρώτο και καλύτερο τον Λούκας Σόσιν. Μάλιστα το ότι ο Πολωνός συμπλήρωσε 56 ψήφους κι άφησε τον δεύτερο Βασιλείου με 50 ψήφους πίσω του, μόνο απ' αυτό καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του Πολωνού στράικερ στην ομάδα μας όλη αυτή τη σεζόν. Με το πέρας αυτής της ψηφοφορίας αντιλαμβανόμαστε πως η κλάση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή ανεβάζει στα μέγιστα την ποιότητα οποιασδήποτε ομάδας. Ως γνωστό ο Σόσιν με τα 23 τέρματα που πέτυχε στο πρωτάθλημα όχι μόνο βοήθησε τον ΑΡΗ να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά στέφθηκε και πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
Από κει και πέρα, ακολούθησε με 6 ψήφους ο Γιώργος Βασιλείου όπως προαναφέραμε, στη συνέχεια οι Πάολο Κόστα, Θεοφάνους και Βασίλιεφ πήραν 4 ψήφους. Πιο κάτω τερμάτισε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Γκίλμπερτ Εντζεμά με 3 ψήφους, 2 ψήφους πήρε ο Αριστείδου, ενώ από ένα ψήφο μοιράστηκαν οι Ιωάννου, Κομπόγιο, Μάρκου και Ντε Χέσελερ.
Εκ μέρους του aris300 blog οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ψήφισαν στη δημοσκόπηση, και σας εγγυόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για πλήρη ενημέρωση των εξελίξεων της ομάδας μας, και σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε! Επίσης τις ευχαριστίες μας απαιτείται να δώσουμε και σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ αλλά και τη διοίκηση της ομάδας που μας χάρισαν την άνοδο στην Α' κατηγορία με την κατάκτηση ενός τίτλου. Ακόμη, τους ευχαριστούμε διπλά για όλοι την προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό τον καιρό για τον προγραμματισμό του ρόστερ, καθώς πιστεύουμε κι αισιοδοξούμε πως όλοι αυτή η δουλειά δεν θα πάει χαμένη, αντίθετα η ομάδα μας θα καταφέρει να κρατηθεί στην Α' κατηγορία.

Σας ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου