Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Υπογράφουν Μαλζόνι και Κόβατς... χάλασε του Ραντοσάβλιεβιτς!

Μαλζόνι
Σε δύο ανακοινώσεις προχώρησε η ομάδα μας τη σημερινή μέρα. Συγκεκριμένα, στα πράσινα ντύνονται από σήμερα οι Ρικάρντο Μαλζόνι και Ζόλταν Κόβατς, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αρχή κάνουμε με τον πρώτο, ο οποίος είναι ο 27 χρονών μεσοεπιθετικός που τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου. Μάλιστα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που σκόραρε ενάντια στη νέα του ομάδα σε μεταξύ μας παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου τη φετινή σεζόν. Ο Μαλζόνι ο οποίος είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1+1 χρόνια στην ομάδα μας.
Ο Κόβατς είναι ο δεύτερος παίκτης που αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του μέχρι το μεσημέρι στην ομάδα μας. Παρότι η απόκτηση του έδειχνε να χαλάει οριστικά, τα πράγματα γύρισαν τούμπα, καθώς δεν συμφώνησε ούτε με την πρώην ομάδα του και αυτό τον ανάγκασε να συμφωνήσει με την ομάδα μας. O 28χρονος Ούγγρος αγωνίζεται στη θέση του "άσσου" γι' αυτό συνάμα, χαλάει και η απόκτηση του Ραντοσάβλιεβιτς τον οποίο και ενημέρωσαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Αναφορικά με το θέμα του Πορτογάλου αμυντικού που σας προαναφέραμε, φαίνεται να μην προχωράει η απόκτηση του καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας μας υπάρχει οικονομική διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου