Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πρώτη ήττα στο Τσίρειο

Πάολο Κόστα
Την εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Άρης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας καθώς ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Γεροσκήπου με 0-1. Κύρια αιτία της ήττας μπορεί να πει κανείς ότι ήταν η μη αποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα μας.
Μιτόσεβιτς
Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και μάρκαρε σε όλο το γήπεδο ώστε να βρει χώρους προς την εστία του Ατρόμητου και τα κατάφερε. Αρχικά όταν ο Σόσιν έβγαλε μπαλιά στον Καρδανά που βρέθηκε τετ α τετ από πλάγια αλλά στο γύρισμα του ο Ντέσελερ δεν μπόρεσε να πιάσει την προβολή και να σκοράρει. Στη συνέχεια ο Άρης συνέχισε να χάνει ευκαιρίες από σουτ του Σόσιν και του Καρδανά από πλεονεκτικές θέσεις τα οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Αλεμάο. Ακολούθως στο 24' μετά από συρτή σέντρα του Σόσιν ο Ντέσελερ έκανε προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Μέχρι και που φτάσαμε στο 34' όταν έγινε στημένο φάουλ και ο Μόρος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άρη και έγραψε το 0-1. Πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ατρόμητος έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Χατζηβασίλης έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών του Εντζεμά.
Σόσιν
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς έριξε τον Θεοφάνους, τον Πάολο Κόστα και τον Ντα Κόστα στο παιχνίδι ώστε να γίνει πιο επιθετική η ομάδα με σκοπό να καταφέρει να σκοράρει και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Πιο επιθετική έγινε... αλλά δεν αρκούσε αυτό, ο Ατρόμητος ήταν καλά διαβασμένος και έκλεισε τους χώρους και έτσι οι επιθετικές προσπάθειες κυρίως από τον Κώστα Μάρκου από δεξιά ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και τον Πάολο Κόστα δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος του Άρη μέχρι και που ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι και η ομάδα μας δέχθηκε την πρώτη της εντός έδρας ήττα.

*Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, άνθρωποι από το πάγκο του Άρη έκαναν παράπονα στο διαιτητή καθώς δεν υπέδειξε πέναλτι όταν ο Σόσιν κατέβασε τη μπάλα στη περιοχή του Ατρόμητου και οι αμυντικοί τον έριξαν κάτω όταν το σκορ ήταν 0-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου