Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Άλωσε και τη Σωτήρα!

Ντούσαν Μιτόσεβιτς
Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από τη Σωτήρα κερδίζοντας τον Ονήσσιλο με 0-2 και εξακολουθεί να βρίσκεται στη κορυφή ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των άλλων αναμετρήσεων.
Καρλ Λόμπε
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να κάνουν παιχνίδι κέντρου και να προσπαθούν με διάφορες τακτικές να ανέβουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας μας, έριξε στον αγώνα τους Πάολο Κόστα και Ντα Κόστα, ώστε να ανέβει η ομάδα επιθετικά και να προσπαθήσει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα της χάριζε τους 3 βαθμούς της νίκης. Στο 64' μετά από μπαλιά στη περιοχή του Ονήσιλλου ο Σόσιν έπιασε την κεφαλιά ψαράκι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 για την ομάδα μας.
Κώστας Μάρκου
Από κει και έπειτα ο Ονήσιλλος έπρεπε να ανοιχτή ώστε να δημιουργήσει προσπάθειες για γκολ, αλλά μάταια καθώς η καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας μας δεν του το επέτρεψε. Στη συνέχεια, ο Άρης εκμεταλλευόμενος την προσπάθεια του Ονήσιλλου να πετύχει γκολ, βρήκε τους διαδρόμους και δημιούργησε πολλές φάσεις ώστε να κάνει το 0-2. Στο 88' ο Άρης βγήκε μπροστά και με ωραίο σουτ του Ντα Κόστα που είχε μπει αλλαγή έκανε το 0-2 και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη.

* Ο Λούκας Σόσιν με το γκολ που πέτυχε ανέβηκε στη κορυφή της βαθμολογίας των σκόρερ με 12 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου