Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Έτοιμοι για όλα!

Οι παίχτες της ομάδας μας πανηγυρίζουν το γκολ του Ντέσελερ.
Τι κι αν ο Άρης είναι μία ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Τι κι αν αγωνιζόταν αντιμέτωπος με μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία, αλλά έχει και ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Άρης κατάφερε να κερδίσει στον τυπικά εκτός έδρα αγώνα τη συμπολίτισσα ΑΕΛ με σκορ 0-1.


Πάολο Κόστα.

Παίζοντας πολύ έξυπνο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος μια από τις φάσεις του ο Άρης κατάφερε να σκοράρει στο 23ο λεπτό με τον Βέλγο Ντέσελερ και να πάρει τη νίκη στο πρώτο από τους δύο αγώνες για το Κύπελλο Κύπρου.


Οδηγίες από τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς.

Πολλές ήταν οι φορές  όπου ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Γκίλμπερτ Εντζεμά χρειάστηκε να επέμβει κάνοντας εντυπωσιακές αποκρούσεις ώστε να αποσοβήσει το γκολ. Αλλά και ο αμυντικός της ομάδας μας Βασίλιεφ χρειάστηκε να απομακρύνει πάνω στη γραμμή στο 58' μετά από πλασέ του Μάσιαρικ. Αργότερα στο 65' ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει τον αγώνα, όταν ο Σόσιν βρέθηκε μόνο απέναντι στο Καϊρίνο αλλά ο τελευταίος έβγαλε σε κόρνερ.

Καλό παιχνίδι έκανε και ο Πάολο Κόστα στη πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα μας τη φετινή σεζόν.

Μία προσπάθεια του Εντζεμά ο οποίος βοήθησε αρκετά.

Μετά τη νίκη του ο ΆΡΗΣ απέκτησε ένα καλό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της 26ης Ιανουαρίου.

Ο Ντέσελερ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου