Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Έτοιμοι για πρόκριση!

Μετά το νικηφόρο αγώνα απέναντι στον Ονήσιλλο εκτός έδρας, τα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΛ για το Κύπελλο κόκα-κόλα. Η ομάδα μας υλοποίησε το στόχο της και κατάφερε να παραμείνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά και τη 17η αγωνιστική, όμως θέλει να εκμεταλλευτεί την νίκη της με 0-1 στο πρώτο αγώνα Κυπέλλου επί της ΑΕΛ, και να ολοκληρώσει αυτή τη μεγάλη επιτυχία με ένα σκορ πρόκρισης. Αν δεν χάσει η ομάδα μας προκρίνεται σίγουρα. Σε περίπτωση ήττας με 1-2 πάλι προκρίνεται. Έτσι θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν παθητικό και με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προσπάθειες για γκολ ώστε να κάνει πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΛ, καθώς αν σκοράρει ο Άρης τότε θα χρειάζεται 3 γκολ η ΑΕΛ. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική θέση καθώς μετά και τη χθεσινή της ήττα από την Ανόρθωση (4-0!) υπάρχουν αρκετές διαταραχές στην ομάδα τους και αυτό είναι άλλο ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μας.
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο του Άρη, με τον προπονητή μας Ντούσαν Μιτόσεβιτς να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολόγιζει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη διάθεση του.

Ο αγώνας της Τετάρτης αρχίζει στις 17:00 και εμείς ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου