Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ιστορική νίκη για την ομαδάρα μας! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΕΛάκι!

Πανηγύρια!
Ότι και να πει κάποιος για την ομάδα μας είναι λίγο. Τι κι αν πριν τον αγώνα οι περισσότεροι χαρακτήριζαν την ΑΕΛ ως φαβορί του σημερινού αγώνα αν και είχε ηττηθεί με 0-1 στο πρώτο αγώνα, ο ΑΡΗΣ κάνοντας ένα έξυπνο παιχνίδι δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΛ να παραβιάσει την εστία του, ως αποτέλεσμα να εκμεταλλευτή απόλυτα το σκορ του πρώτου παιχνιδιού και με λευκή ισοπαλία 0-0 να πανηγυρίσει μια τεράστιας σημασίας νίκη που θα μείνει στην ιστορία του Λεμεσιανού συλλόγου.
Μάλιστα η ομάδα μας είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να κλειδώσει την πρόκριση εξ αρχής του αγώνος όταν ο Κομπόγιο στο 18' έπιασε από τη γραμμή της μικρής περιοχής κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω απ' την εστία του Μάλαρτζ.
Για την ΑΕΛ, που χρειαζόταν οπωσδήποτε το γκολ, οι μόνες στιγμές που απείλησε με προϋποθέσεις την εστία της ομάδας μας ήταν στο 35 όταν ο Πάρπας έπιασε το σουτ και η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών του Άρη, και στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν ο Ρόκε μπήκε από πλάγια στη περιοχή αλλά το σουτ του κατέληξε απελπιστικά έξω. Η πιο αξιόλογη φάση όμως για την ΑΕΛ ήταν όταν ο Κουτσόπουλος στο 46' έκανε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Ράσιακ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 76' η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Θεοφάνους έκανε φάουλ στο Ρόκε και ο διαιτητής του έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον έστειλε στα αποδυτήρια. Όμως ούτε τότε η ομάδα μας δεν τα έβαλε κάτω, και με την καλοστημένη άμυνα δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΛ για να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο.
Μετά το σφύριγμα του διαιτητή κ. Τρύφωνος οι οπαδοί της ΑΕΛ αναγκάστηκε να αποχωρήσουν γεμάτη στεναχώρια, ενώ κάποιοι απ' αυτούς χειροκρότησαν την σπουδαία προσπάθεια της ομάδας μας.
Αντίθετα, η ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ άρχισαν ξέφρενα πανηγύρια μαζί με τους πιστούς οπαδούς της ομάδας μας που έδωσαν βροντερά το παρόν τους και γεμάτοι ενθουσιασμό χειροκροτούσαν τους θριαμβευτές αυτής της πολύ μεγάλης επιτυχίας.
Μετά την μεγάλη της επιτυχία η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια της για επάνοδο στην Α' κατηγορία με ανεβασμένη ψυχολογία και θέλει να συνεχίσει το σερί τον επιτυχιών στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής στις 16:00 στο Τσίρειο στάδιο απέναντι στον Ατρόμητο Γεροσκήπου.

Βασιλείου και Σόσιν
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασίλιεφ, Χαραλάμπους – Μάρκες, Ρόκε.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Θεοφάνους (76΄ δεύτερη κίτρινη).

ΑΕΛ (Στοϊκίτσα): Μάλαρτζ, Μάρκες, Κουτσόπουλος, Κακογιάννης, Πάρπας, Κέρκεζ, Νικολάου (81΄ Βάργκας), Ρόκε, Φρέντι, Ζε Βιτόρ (71΄ Σίλας), Ράσιακ (58΄ Γκονζάλες).

Αναπληρωματικοί: Καϊρίνος, Τζούνιορ, Ζόνεφελντ, Γαρπόζης (συν οι αλλαγές).

ΑΡΗΣ (Μιτόσεβιτς): Στυλιανού, Ιωάννου (48΄ Αριστείδου), Βασίλιεφ, Ντινίς, Ιμπεριάλε, Θεοφάνους, Χαραλάμπους, Βασιλείου (81΄ Καρεκλάς), Πάουλο Κόστα (61΄ Μάρκου), Σόσιν, Ντεχέσελερ.

Αναπληρωματικοί: Εντζιεμά, Ένκβιστ, Ηλία, Ντα Κόστα (συν οι αλλαγές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου