Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Με ανεβασμένες "στροφές" για τη νίκη

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΛ για τον αγώνα Κυπέλλου, τα βλέμματα στρέφονται στο πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Γεροσκήπου για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας. Η ομάδα μας σ' αυτή την αναμέτρηση χρειάζεται τη νίκη ώστε να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών και να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα που είναι ο κύριος της στόχος.
Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει πως είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από τα συνεχόμενα του θετικά αποτελέσματα. Γι' αυτό το λόγο ο προπονητής του ΑΡΗ Ντούσαν Μιτόσεβιτς ζήτησε απ' τους παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι καθώς κάθε τρίποντο στα εναπομείναντα παιχνίδια θα κρίνει πολλά για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Επίσης το πρωτάθλημα ουσιαστικά εξαρτάται απ' τον Άρη καθώς βρίσκεται στην κορυφή, αλλά με πολύ κοντινές αποστάσεις απ' τις ομάδες που ακολουθούν. Όμως διαθέτει το πιο ποιοτικό ρόστερ των ομάδων της Β' κατηγορίας γι' αυτό και η κορυφή εξαρτάται απ' αυτόν.
Αξιοσημείωτο είναι το ότι για άλλη μια φορά ο προπονητής της ομάδας μας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, και έτσι είναι σε θέση να επιλέξει ότι πιο καλό διαθέτει για να πάρει τη νίκη στο μεθαυριανό αγώνα.
Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 16:00 στο Τσίρειο στάδιο και η παρουσία του κόσμου της ομάδας είναι πολύ σημαντική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου