Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Αισιοδοξία για τη συνέχεια

Σύμφωνα με δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μενέλαου Αριστείδου στην ιστοσελίδα www.limassolsports.com υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:
Μενέλαος Αριστείδου
« Το τελευταίο χρονικά διάστημα η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση με αποτέλεσμα να αναρριχηθούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα. Στόχος όλων είναι όπως η ομάδα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Επόμενος αντίπαλος η Νέα Σαλαμίνα μια ιστορική και δυνατή ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να προλάβει το τρένο της ανόδου. Εμείς έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και από εμάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Αν παρουσιαστούμε συνεπείς τότε θα επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης» …ανέφερε καταλήγοντας ο Μενέλαος Αριστείδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου