Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δυσάρεστα νέα με Κομπόγιο!

Άσχημα ήταν τα νέα σχετικά με τον τραυματισμό του Κομπόγιο, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, κάτι το οποίο τον αφήνει εκτός δράσης για δύο περίπου μήνες. Μετά από αυτό το συμβάν, ο τεχνικός της ομάδας μας είναι αναγκασμένος να περιοριστεί στις άλλες τρεις λύσεις που υπάρχουν για το χώρο της άμυνας, δηλαδή στους Ιμπεριάλε, Κλιμπλ και Βασίλιεφ. Σίγουρα η απουσία του Κομπόγιο είναι πολύ σημαντική καθώς είναι ένας υψηλόσωμος, γεροδεμένος και πολύ δυνατός αμυντικός, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι.
Εν τω μεταξύ, ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, χωρίς οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα (πλην του Κομπόγιο), και με πείσμα ότι θα επιτευχθεί εύκολο η δύσκολα ο στόχος της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου