Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μία από τα ίδια...

Άλλη μια ήττα δέχθηκε η ομάδα μας το βράδυ του Σαββάτου (1/10), για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Marfin Laiki. Αυτή τη φορά, η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που επιβλήθηκε του ΑΡΗ με σκορ 1-0, ένα αποτέλεσμα με το οποίο οι "πράσινοι" έχουν ηττηθεί στα 3 από τα 5 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν αγωνιστεί. Η "ελαφρά ταξιαρχία" προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα απ' την αρχή του παιχνιδιού, καθώς είχε κλειστεί στην άμυνα της, αλλά στην ουσία σπατάλησε ένα ημίχρονο. Αυτό γιατί, δέχθηκε γκολ στο 42' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βούο, έπειτα από τάκλιν του Κρούιτς πάνω στον Μοντέιρο εντός περιοχής, χωρίς να έχει απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία της ΑΕΛ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, η ομάδα μας έψαξε το γκολ της ισοφάρισης που τελικά δεν ήρθε, παρά τις καλές προσπάθειες των Κρούιτς, Πούλπο και Χαραλάμπους. Ως εκ τούτου, ο ΑΡΗΣ παρέμεινε στον πυθμένα της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει σε 5 παιχνίδια μόλις 1 βαθμό, όπως επίσης και ο Ερμής. Κατά συνέπεια, οι διοικούντες των "πρασίνων" βρίσκονται σε αναζήτηση για το τι πάει στραβά, γι' αυτό και έχει γίνει συζήτηση μεταξύ προέδρου και προπονητή, ώστε να βρουν τη λύση. Το σίγουρο είναι ότι δε τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα μας, καθώς με επίσημες δηλώσεις του το έχει ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος της ομάδας.
Ο προπονητής της ομάδας θα έχει την ευκαιρία με την διακοπή πρωταθλήματος (λόγω εθνικών) να δοκιμάσει διάφορες τακτικές που έχει στο μυαλό του σε 2 φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί. Το πρώτο θα διεξαχθεί αύριο (5/10) στο γήπεδο "Δεν Ξεχνώ", με τον Ερμή Κάτω Πολεμιδιών, ομάδα που αγωνίζεται στο "Αγροτικό". Ενώ το δεύτερο φιλικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή (7/10) το απόγευμα στο Κολόσσι, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Πολύ πιθανόν ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς να χρησιμοποιήσει τον Γκέλσον στην θέση του επιθετικού, καθώς η μόνιμη παρουσία του Σόσιν στην βασική ενδεκάδα δεν επιφέρει καρπούς.

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Ραντοσάβλιεβιτς (58΄ Γκονζάλες), Ιωάννου (78΄ Χαραλάμπους), Ιμπεριάλε, Κλιμπλ, Κέρκεζ, Βασίλεφ, Βασιλείου, Γκρούιτς, Λάζιτς (46΄ Ιονέσκου), Σόσιν.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Τζούνιορ, Ουόν, Καρλίτος, Σίλας, Νικολάου, Μοντέιρο (78΄ Ονουάτσι), Βουό (69΄ Ντεντέ), Εντμάρ (61΄ Καφού), Ενρίκε.

Κίτρινες: Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς - Αϊρόσα, Τζούνιορ, Ντεγκρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου