Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Κάτι πρέπει να "αλλάξει"...

Την δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα δέχθηκε χθες βράδυ (19/9) ο ΑΡΗΣ, με σκορ 1-0 από την Αλκή, σε αγώνα που διεξάχθηκε στο στάδιο ΓΣΖ. Η ομάδα μας με τη συμπλήρωση τριών αγωνιστικών έχει μαζέψει μόλις 1 βαθμό και βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ερμή. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να υπάρξει ανησυχία στην ομάδα μας και να αρχίσουν να προβληματίζονται για το τι πάει λάθος. Στον χθεσινό αγώνα για παράδειγμα, έγιναν κάποιες λάθος επιλογές από τον τεχνικό της ομάδας μας, που στοίχισαν στον ΑΡΗ ίσως και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η επιλογή του να ξεκινήσει με το ίδιο αμυντικό σχήμα και με τους ίδιους έντεκα που ξεκίνησε τον αγώνα με την Ομόνοια, δε βγήκε σε καλό, καθώς η ομάδα μας δυσκολεύτηκε πολύ επιθετικά. Το γκολ για την Αλκή σημείωσε ο Ντομπρασίνοβιτς με πέναλτι στο 76', έπειτα από ανατροπή του Μπασόφ από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Κόβατς. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας βγήκε μπροστά, χωρίς ωστόσο να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιες εμφανίσεις, πολύ δύσκολα θα εκπληρωθεί ο στόχος της παραμονής στην Α' κατηγορία...

ΑΛΚΗ: Ράιτς, Κατσής, Φούσκο, Χαραλάμπους, Ντομπρασίνοβιτς, Άσπας, Γκλιγκόροφ (58’Κρασάς), Γκαρσία, Φιρτουλέσκου (63’Κόντε), Φερνάντες, Βασκονσέλος (21’Μπασόφ).

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Ιωάννου, Ιμπεριάλε, Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς (77’Γκέλσον), Θεοφάνους, Λάζιτς, Κέρκεζ (46’Ιονέσκου), Κρούιτς, Βασιλείου, Σόσιν (73’Γκονζάλες).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαραλάμπους, Γκαρσία, Φιρτουλέσκου, - Κλιμπλ, Θεοφάνους, Ραντοσάβλιεβιτς, Ιωάννου, Κόβατς, Ιμπεριάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου