Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Λύγισε στο 86' ο ΑΡΗΣ...

Για 86 ολόκληρα λεπτά ο ΑΡΗΣ κοίταξε στα μάτια το ΑΠΟΕΛ, αλλά μια αδράνεια των αμυντικών του λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στέρησε στην ομάδα μας τον πολυπόθητο βαθμό της ισοπαλίας.
Το θετικό της σαββατιάτικης αναμέτρησης (24/9), ήταν η σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας, κάτι που θύμισε στιγμές από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Ομόνοια, όπου είχαμε ισοφαριστεί πάλι στο 86ο λεπτό, από στημένη φάση. Σίγουρα, τέτοιες εμφανίσεις μας αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμη στην 4η στροφή του πρωταθλήματος και τίποτα δεν έχει κριθεί. Το γκολ για τους "πορτοκαλί" ήρθε στο 86', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ κι έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Γιάχιτς μέσα στην περιοχή, ο Μποαβεντούρα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόβατς. Από πλευράς της ομάδας μας, αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Σόσιν στο πρώτο ημίχρονο, σε καμία άλλη περίπτωση η ομάδα μας δεν "πάτησε" με προϋποθέσεις στην περιοχή του Χιώτη. Με σωστή δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις και βελτίωση κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ο ΑΡΗΣ μπορεί να διεκδηκήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην Α' κατηγορία.
Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο (1/10) στις 18:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι "σταθμός" για την ομάδα μας, στο οποίο καλούνται όλοι οι φίλοι του ΑΡΗ να δώσουν το παρών τους και να "σπρώξουν" την ομάδα μας προς τη διεκδίκηση της νίκης!

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Ζόρζε, Κακά (60' Μοράις), Μποαβεντούρα, Γιάχιτς, Πίντο, Μαρσίνιο (78' Σολάρι), Τρισκόφσκι, Μαντούκα, Αΐλτον (71' Χαραλαμπίδης)

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Ραντοσάβλιεβιτς, Κλιμπλ, Κομπόγιο, Λόμπε (64' Κέρκεζ), Ιωάννου, Γκρούιτς, Θεοφάνους (89' Μάρκου), Λάζιτς, Βασιλείου (86' Χαραλάμπους), Σόσιν

Κίτρινες: Μποαβεντούρα / Κομπόγιο, Θεοφάνους, Κόβατς, Ιωάννου, Κλιμπλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου