Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας άλλος ΑΡΗΣ!

Μία εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτή που παρουσίασε στον αγώνα του Παραλιμνίου, έδειξε χθες βράδυ (11/9) η ομάδα μας, καθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ομόνοια με σκορ 1-1, κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο καθώς είχε αντιμέτωπη μία ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας χωρίς φόβο, δίνοντας όλοι τους τη ψυχή κι αγωνιζώμενοι με αρκετό ζήλο και πείσμα κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, που λίγο έλειψε να ήταν και τρίποντο.
Αυτή η εμφάνιση σίγουρα αφήνει θετικά μηνύματα στον κόσμο του ΑΡΗ που ευελπιστεί πως η ομάδα μας θα καταφέρει να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα είχε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κόβατς, ο οποίος "κατέβασε τα ρολά" στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του. Επίσης, ο αρχηγός και σκόρερ της ομάδας μας Γιώργος Βασιλείου ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και τα έδωσε όλα καθ' όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο. Σε γενικές γραμμές, η πολύ καλή αμυντική λειτουργία μαζί με την συνεργασία και την οργάνωση που είχε ο ΑΡΗΣ, κατάφερε να κρατηθεί στον αγώνα και να πανηγυρίσει το βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Γιώργος Βασιλείου άνοιξε το σκορ στο 25', όταν μετά από ωραία μπαλιά του Ραντοσάβλιεβιτς, έφερε τη μπάλα μπροστά του και με εκπληκτικό βολέ διαμόρφωσε το 1-0. Η ισοφάριση για την Ομόνοια ήρθε στο 86' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκάσα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα σε ένα σημείο όπου ο εκπληκτικός χθες Κόβατς δεν είχε ελπίδες. 

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Ιωάννου, Ιμπεριάλε, Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς, Θεοφάνους (54’Λόμπε), Λάζιτς, Κέρκεζ, Κρούιτς (90' Ιονέσκου), Βασιλείου (68’ Κομπόγιο), Σόσιν.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδη, Ντάβιντσον (68’Μαργκάσα), Καρυπίδη, Σάλατιτς, Εφραίμ, Ντα Σίλβα, Αβραάμ, Μπουθόν, Λεάντρο (46’Μακρίδης), Χριστοφή (83’Ρενχίφο), Φρέντι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου, Κέρκεζ - Καρυπίδης

*Κοντά στα 500 άτομα βρεθηκαν στο Τσίρειο και στήριξαν την ομάδα μας χθες βράδυ. Ελπίζουμε πως αυτός ο αριθμός θα διατηρηθεί η ακόμα και θα αυξηθεί κατά την διάρκεια της σεζόν.

*Ξεχώρισαν με την παρουσία τους χθες οι Κόβατς, Ραντοσάβλιεβιτς, Λάζιτς και Βασιλείου.
Λάζιτς
Κόβατς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου