Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνοπλος για την πρώτη νίκη ο ΑΡΗΣ!

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, η ομάδα μας ξεκίνησε σήμερα (27/9) την προετοιμασία της ενόψει του τοπικού ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος των "πρασίνων", είναι να πετύχουν ότι δεν κατάφεραν στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, δηλαδή να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό μαραθώνιο, ώστε να μπορούν να δουν με άλλο "αέρα" τα επόμενα παιχνίδια. Είναι αυτονόητο, πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα που στοχεύει την παραμονή της στην κατηγορία, να καταφέρει να σημειώσει την πρώτη της νίκη όσο πιο νωρίς γίνεται. Ως εκ τούτου, ο αγώνας του Σαββάτου είναι μια ευκαιρία που η ομάδα μας πρέπει να αξιοποιήσει και να φθάσει στην πρώτη της νίκη που θα τις χαρίσει το πρώτο της τρίποντο. Ας μην παραβλέψουμε ότι η ομάδα της ΑΕΛ έρχεται στον αγώνα του Σαββάτου με 4 σημαντικές απουσίες, οι οποίες δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την επίτευξη της νίκης. Ο τεχνικός της ομάδας μας πιθανόν να επαναφέρει τους Ιμπεριάλε και Κέρκεζ στο βασικό σχήμα, ενώ υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε στην βασική ενδεκάδα τους Ιονέσκου και Γκέλσον, λαμβάνοντας υπόψη πως πρέπει να αγωνιστούμε πιο επιθετικά απ' ότι στα προηγούμενα παιχνίδια, για να παραβιάσουμε την αντίπαλη εστία.
Εν κατακλείδι, είναι υποχρέωση όλων των φίλων της ομάδας να βρεθούν το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα στο Τσίρειο στάδιο, για να στηρίξουν την προσπάθεια της "ελαφράς ταξιαρχίας", με σκοπό να φθάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου