Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Παληκαρίσιος βαθμός!

Ένα πολύτιμο βαθμό πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας, μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση που διεξάχθηκε απόψε στο Αντ. Παπαδόπουλος με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και παρότι αγωνιζόταν από το 56' με 10 παίχτες, σε ένα σημείο όπου βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1, κατάφερε με πολύ πάθος και θέληση να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και να αποσπάσει μια πολύ σπουδαία ισοπαλία, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, εκτός έδρας.
Οι "γηπεδούχοι" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν πολύ νωρίς έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα της ομάδας μας, να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5', όταν ο Ρέζεκ "νίκησε" τον Κόβατς σε τετ α τετ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΡΗΣ ανέβηκε αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 28ο λεπτό έπειτα από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Λάζιτς, η μπάλα έφτασε στον Ραντοσάβλιεβιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στη μικρή περιοχή της Ανόρθωσης, με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Κόλιν να πετύχει αυτογκόλ και να διαμορφώσει το 1-1. Τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλησαν χωρίς να σημειωθεί κάτι το αξιοσημείωτο. 
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 46' ο Ρέζεκ βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα βάζοντας και πάλι την Ανόρθωση σε θέση οδηγού. Όλα έμοιαζαν τελειωμένα στην αναμέτρηση μετά και την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βασίλιεφ στο 56'. Παρόλα αυτά στο 61' και πάλι από εκτέλεση κόρνερ, ο Θεοφάνους κατέβασε τη μπάλα μέσα στη περιοχή της Ανόρθωσης, επιχείρησε το σουτ και στη πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Πούλπο, ο οποίος σημείωσε το 2-2. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ο ΑΡΗΣ με σωστή αμυντική λειτουργία κατάφερε να κρατήσει το 2-2 και να πανηγυρίσει με τη λήξη του αγώνα, ένα παλικαρίσιο βαθμό μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος!

Διαιτητής: Μ. Τσαγγάρης
Βοηθοί: Δ. Τούρος, N.Καλησπέρας

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόζατσικ, Τόμασιτς, Ανγκέλοφ, Οκκάς, Λεϊβακαμπέσι (35΄ Άντιτς), Μαρκίνιος (80΄ Λαμπάν), Τζανίσιο, Κόλιν, Ράμος (46΄ Ρονκάτο), Ρέζεκ, Κωνσταντίνου.
-Αναπληρωματικοί: Σταχόβιακ, Λαβόρδε, Σπρόγκελ, Θεοδώρου

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Λόμπε, Ραντοσάβλιεβιτς, Ιμπεριάλε, Βασίλεφ, Βασιλείου (64΄ Χρ. Χαραλάμπους), Κέρκεζ, Θεοφάνους, Ιονέσκου (86΄ Σόσιν), Λάζιτς (75΄ Μάρκου), Γκονζάλες.
-Αναπληρωματικοί: Εντζεμά, Κλιμπλ, Γκέλσον, Κρούϊτς 

Κίτρινες Κάρτες: Μαρκίνιος, Κόλιν, Τόμασιτς, Ρονκάτο - Θεοφάνους, Ιμπεριάλε, Χαραλάμπους, Λόμπε, Ιονέσκου, Ραντοσάβλιεβιτς.

Κόκκινες Κάρτες: Βασίλεφ (2η κίτρινη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου