Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Φιλική "τεσσάρα" επί της ΑΕΛ! (Θλάση ο Ιωάννου)

Παναγιώτης Ιωάννου
Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα βοηθητικά του Τσιρείου σταδίου το προηγούμενο Σάββατο (8/10), ο ΑΡΗΣ επικράτησε με 4-3 της ΑΕΛ. Ο προπονητής της ομάδας μας, δοκίμασε διάφορα πλάνα που έχει στο μυαλό του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση. Δείχνει να σκέφτεται την ένταξη είτε του Γκέλσον είτε του Πούλπο στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας, αντί του Σόσιν, καθώς αμφότεροι σε όσες ευκαιρίες τους δόθηκαν, έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Τα τέρματα της "ελαφράς ταξιαρχίας" σημείωσαν οι Γκέλσον (11'), Ιονέσκου (48', 61') και Μαλζόνι 82'). Στο 30' ο Πούλπο αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Τσιάκκας. Επίσης, ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Ιονέσκου, είχε πολύ καλή απόδοση κι έδειξε πως του αξίζει μία θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας. Άλλωστε πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας μας.
Σε μία άλλη εξέλιξη, δύο μέρες πριν το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Παναγιώτης Ιωάννου υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο και τέθηκε νοκ-άουτ για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση, στο Αντ. Παπαδόπουλος. Ο δεξιός οπισθοφύλακας των "πρασίνων" θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να συμπεριληφθεί στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας μας, για τον πολύ σημαντικό αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Ερμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου