Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Χωρίς τον Χαραλάμπους την Κυριακή

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της έχει μπει η ομάδα μας από σήμερα (29/3) ενόψει του πρώτου αγώνα της 2ης φάσης του πρωταθλήματος στη Δερύνεια απέναντι στην Αναγέννηση. Ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μιτόσεβιτς μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πλην του τραυματία Χρίστου Χαραλάμπους, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Αυτή η απουσία δεν τον πονοκεφαλιάζει και ιδιαίτερα καθώς υπάρχουν αρκετές και αξιόλογες λύσεις στη θέση του κέντρου που μπορούν να καλύψουν αυτό το κενό, το διαπιστώνουμε και από το ότι ο Χαραλάμπους απουσίαζε και από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής πάλι με την Αναγέννηση στο Τσίρειο, αλλά η απουσία του δεν φάνηκε.
Ο Άρης στοχεύει να πάει στη Δερύνεια και να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του εξασφαλίσουν την άνοδο καθώς η απόσταση απ' τον 4ο θα ανέβει στους 11 βαθμούς, κάτι που εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει η Αναγέννηση στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου