Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Προετοιμασία ενόψει Αναγέννησης

Ικανοποιητικό κλίμα υπάρχει στις τάξεις τις ομάδας μας μετά την συνεχόμενη αποδοτική πορεία της τις τελευταίες αγωνιστικές που της χαρίζουν νίκες και την έχουν οδηγήσει στην κορυφή.
Η ικανοποίηση είναι φανερή καθώς όλοι δηλώνουν σίγουροι πως η ομάδα όχι μόνο θα ανέβει στην Α' κατηγορία αλλά θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Μάλιστα, αυτή η πίστη των ποδοσφαιριστών μας φανερώνει πόση ευχαρίστηση υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας στις καθημερινές προπονήσεις.
Η προετοιμασία για τον αγώνα της Παρασκευής (25/3) απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας έχει ξεκινήσει από σήμερα και υπάρχει πεποίθηση πως η ομάδα θα καταφέρει να γευτεί τη χαρά άλλης μιας νίκης που θα την κρατήσει ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Η Αναγέννηση έρχεται στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο το τρίποντο ώστε να εξασφαλίσει την είσοδο της στην τετράδα των πλέι οφ.
Αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Άρη Ντούσαν Μιτόσεβιτς δεν υπάρχουν καθώς εκτός απροόπτου, ο Ιμπεριάλε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα της Παρασκευής.
Επίσης, ο Θεοφάνους και ο Χαραλάμπους που αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά στον αγώνα με τον Ακρίτα, δεν έχουν κάτι σοβαρό κι έτσι ο προπονητής της ομάδας μας μπορεί να τους υπολογίζει.
Ο αγώνας της Παρασκευής θα αρχίσει στις 16:00 και θα διεξαχθεί (όπως και κάθε εντός έδρας αγώνας) στο Τσίρειο στάδιο, επίσης θα είναι τηλεοπτικός από το PRIMESPORTS.

*Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας να πάνε στο γήπεδο την Παρασκευή και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, στην προσπάθεια τους για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Να είστε όλοι εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου