Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Με τη ψυχολογία στα ύψη... για το τρίποντο!

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα (με τα οποία ο Άρης έχει ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας), συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του αγώνα για την 24η αγωνιστική απέναντι  στον ΑΣΙΛ στο Τσίρειο Στάδιο (12/3).
Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του τον Ιμπεριάλε, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, καθώς εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Οθέλλο, και έτσι θα έχει το δικαίωμα να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα.
Αντίθετα ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Κομπόγιο, υπέστει ένα τράβηγμα και δύσκολα θα είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα του Σαββάτου.
Μοναδικός στόχος είναι η νίκη με την οποία η ομάδα θα διατηρηθεί στη πρώτη θέση και θα εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου