Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας

Την Τετάρτη 16/3 στις 18:00 (ΑΛΦΑ) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Λευκωσίας στο ΓΣΠ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου coca-cola. Οι αγώνες είναι διπλοί καθώς στις 6/4 οι δύο ομάδες θα τα πουν ξανά, για τον επαναληπτικό της μεθαυριανής αναμέτρησης. 
Το φαβορί φυσικά είναι η περσινή πρωταθλήτρια Κύπρου Ομόνοια που έχει και ως στόχο τη κατάκτηση του θεσμού. Ο Άρης που παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ είναι η μοναδική ομάδα δεύτερης κατηγορίας που συμμετέχει ακόμα στο θεσμό. Η ομάδα μας δεν έχει τίποτα να χάσει, γι' αυτό το λόγο θα τα δώσει όλα και ό,τι βγεί. Ο Κομπόγιο που ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον ΑΣΙΛ, θα αποφασιστεί μέχρι αύριο αν θα είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης.
Μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα στο "στρατόπεδο" της ομάδας μας, κάτι που θα εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές μας για αυτόν τον αγώνα.
Ιστοσελίδα ομάδας
Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας έχει δημοσιευτεί, και μπορείτε να την επισκεφτείτε σε αυτό τον σύνδεσμο: www.arislemesou.com Επίσης τα νέα της ομάδας θα τα βρείτε και εδώ: www.arislimassol.tk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου