Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα μας!

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας η ομάδα μας απέναντι στην ΕΝΠ με σκορ 1-0 για αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Marfin Laiki που πραγματοποιήθηκε στο Τσίρειο στάδιο. Αυτή η νίκη δίνει μία ανάσα στην ομάδα μας καθώς την ξεκόλλησε από τα χαμηλά της βαθμολογίας, όπως επίσης αυτό το τρίποντο ανέβασε ηθικά τους ποδοσφαιριστές για την δύσκολη συνέχεια που απομένει. Πολύτιμος σκόρερ για τον ΑΡΗ ήταν ο Ιονέσκου, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλείου για την ομάδα μας στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο αγώνας συνεχίστηκε με μεγάλο ανταγωνισμό καθώς η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν πολύ αμφίρροπη. Μόλις στο 17' ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Πούλπο, βάζοντας στην θέση του τον Χαραλάμπους, με την ομάδα μας να αγωνίζεται με αμυντικούς προσανατολισμούς για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Οι "βυσσινί" πίεσαν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι προσπάθειες των Σεμέδο, Σίδνεϋ και Αλίβοντιτς δεν βρήκαν στόχο.
Με την έναρξη του β' μέρους η ΕΝΠ συνέχισε με επιθετικό πλάνο, ώστε να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η καλά οργανωμένη μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας μας δεν επέτρεψε στους "βυσσινί" κάτι τέτοιο. Στο 80' ήρθε η (αμφισβητούμενη) απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Ραντοσάβλιεβιτς για φάουλ στη μεσαία γραμμή. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και με αριθμητικό πλεονέκτημα το Παραλίμνι έψαξε το γκολ που τελικά δεν ήρθε ούτε στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Σεμέδο στις καθυστερήσεις του αγώνα, το οποίο εξουδετέρωσε ο Εντζεμά.

ΑΡΗΣ (Μιτόσεβιτς): Εντζεμά, Ιωάννου, Κλιμπλ, Κομπόγιο, Ραντοσάβλιεβιτς, Κέρκες, Ιονέσκου, Χαραλάμπους (71΄ Λάζιτς), Βασιλείου, Γκέλσον (90΄ Σόσιν), Γκονζάλες (17΄ Θεοφάνους).

ΕΝΠ (Παπαβασιλείου): Πετκόφ, Μαμπούγια (68΄ Μέρτακκας), Μπέρτσιλ, Μαρκόφσκι, Ντε Βούλφ, Φαρίας, Ίμσιουτ, Κριβοκάπιτς, Σίδνεϊ (58΄ Τρένσον), Αλίβοντιτς (82΄ Ρουσιάς), Σεμέδο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιονέσκου (4η), Χαραλάμπους, Γκέλσον, Κερκές, Κλιμπλ (6η), Βασιλείου (4η), Εντζεμά / Σίδνεϊ, Ίμσιουτ, Πετκόφ (4η), Σεμέδο.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ραντοσάβλιεβιτς (απευθείας)

* "Πύρρειος" αποδεικνύεται η σημερινή νίκη για τον Άρη, αφού, πέραν των δύο τραυματισμών, έχασε... τέσσερις(!) παίκτες λόγω καρτών για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, τους Ιονέσκου, Κλιμπλ, Βασιλείου, καθώς και τον Ραντοσάβλιεβιτς που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και αναμένεται να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου