Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ένας Πούλπο δεν ήταν αρκετός... (Τι θα δούμε με ΕΝΠ;)

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της ομάδας μας την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Marfin Laiki, από την οποία γνώρισε την ήττα μέσα στο Τσίρειο στάδιο με σκορ 2-3. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την "ελαφρά ταξιαρχία", αφού μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ευτύχησε να σκοράρει με όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Πούλπο, έκτοτε η συνέχεια ήταν καταστροφική. Μέσα σε διάστημα έξι λεπτών και συγκεκριμένα στο 25' και στο 31' η Νέα Σαλαμίνα ανέτρεψε το σκορ και βρέθηκε μπροστά με 1-2, με τα τέρματα των Γκρέι και Λαμπρόπουλου αντίστοιχα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε και το 1-3 με τον Ντίξον και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους "πράσινους". Απ' εκεί και πέρα ο ΑΡΗΣ ανέβηκε και έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε στη διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους από τον αγώνα, κάτι που κατάφερε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιονέσκου στο 74'. Η αναμέτρηση πήρε "φωτιά" από εκείνο το σημείο μέχρι το τέλος, χωρίς ωστόσο ο ΑΡΗΣ να καταφέρει να παραβιάσει την εστία της Νέας Σαλαμίνας, με τους "ερυθρόλευκους" να πανηγυρίζουν με τη λήξη της αναμέτρησης το διπλό μέσα στη Λεμεσό.
Αυτό το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν πλέον για την ομάδα μας, καθώς αύριο (19/12) ο ΑΡΗΣ δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας την ΕΝΠ στο Τσίρειο στάδιο έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Λόμπε και Γκρούιτς, όπως επίσης και τον τιμωρημένο με κάρτες Ιμπεριάλε. Ο πρόεδρος της ομάδας μας τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και περιμένει από αυτούς μία διαφορετική εμφάνιση συγκριτικά με εκείνες των δύο τελευταίων αναμετρήσεων. Η αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο την ΕΝΠ θα ξεκινήσει στις 17:00μ.μ και όλοι οι φίλοι του ΑΡΗ καλούνται να βρεθούν στο Τσίρειο στάδιο για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Ιωάννου, Κλιμπλ, Ιμπεριάλε, Βασιλείου, Ραντοσάβλιεβιτς (67' Σόσιν), Κέρκεζ, Θεοφάνους (70' Μάρκου), Ιονέσκου, Λάζιτς (46' Χαραλάμπους), Γκονζάλες

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μίλιτς, Γκράιμς, Μπενίτεθ, Γκαρσία, Μoδέστε, Λαμπρόπουλος, Χατζηπαντελίδης, Λεόν (84' Βουνκ), Ρόκε (89' Γιαγκουδάκης), Γκρέι, Ντίξον (84' Τόρναουτ)

Κίτρινες κάρτες: Ιμπεριάλε, Ιονέσκου, Ιωάννου / Γκράιμς, Λαμπρόπουλος, Ρόκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου