Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Απολογία από τον αρχηγό προς τον κόσμο!

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα www.kerkida.net, ο αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Βασιλείου αναφέρθηκε στην άσχημη παρουσία που πραγματοποίησε ο ΑΡΗΣ στο Δασάκι, ζητώντας συγγνώμη προς τους φίλους της ομάδας.
«Σίγουρα το 4-0 είναι πολύ βαρύ για τον φετινό Άρη, ο οποίος απέδειξε πως είναι ικανός για να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε του αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας. Σίγουρα τα δύο γρήγορα τέρματα μας επηρέασαν και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάτι που ήταν εμφανές καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας και να είναι σίγουροι πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος και συνέχισε:

«Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι έξι βαθμών με τη Νέα Σαλαμίνα. Στόχος μας είναι η επιστροφή μας στις νίκες έτσι ώστε να ανέλθουμε βαθμολογικά και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και οι συμποδοσφαιριστές μου αισθάνονται το ίδιο και θα το αποδείξουμε στον αγώνα που ακολουθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου